Спайс гърлс  могат да спечелят по 5 милиона долара всяка за

...
Спайс гърлс 
могат да спечелят по 5 милиона долара всяка за
Коментари Харесай

АРТ ЛУПА

" Спайс гърлс "  

могат да завоюват по 5 милиона $ всяка за серия концерти в Лас Вегас, оповестява пресата на Острова. Групата договаря за турне в столицата на хазарта през лятото на 2021 година " Всички са съгласни да отделят 6 седмици от лятото си, когато децата им са във почивка ", написа в. " Мирър ", цитирайки източник, непосредствен до певиците. Четири от петте изпълнителки имат общо седем деца, от тях пет са в учебна възраст. Мел Би загатна и че групата може да взе участие на юбилейния фестивал в Гластънбъри през идната година. " Спайс гърлс " се събраха при започване на юни за турне във Англия. 

 

Мат Деймън и Бен Афлек 

още веднъж ще снимат дружно, оповестява " Контакт мюзик ". Сценаристите на " Добрия Уил Хънтинг " (1997) ще бъдат звездите в новия филм " Последният двубой ", разказващ историята на двама воини във Франция през XIV век. Продукцията ще е акомодация по книгата на Ерик Ягер " Последният двубой: Истинска история за закононарушение, скандал и тестване посредством борба в средновековна Франция ". Тя споделя същинската история на двама френски рицари и най-хубави другари, които стават врагове, откакто единият се завръща у дома от война и упреква приятеля си в изнасилването на брачната половинка си. Режисьор ще бъде Ридли Скот. Освен с написването на сюжета и с основните функции 46-годишният Бен и 48-годишният Мат ще се заемат и с продуцирането на лентата посредством своята компания " Пърл стрийт филмс ". 

 

Мик Джагър

се завръща на огромния екран. Рокаджията взе участие във кино лентата The Burnt Orange Heresy, чиято премиера ще бъде през септември на кинофестивала във Венеция. Адаптацията по романа на Чарлз Уилфорд беше снимана, преди Джагър да претърпи сърдечна интервенция през април. Легендарният музикант възобнови работата си с " Ролинг стоунс " през юни, два месеца откакто лекарите направиха минимално инвазивна промяна на аортна клапа, позволявайки на музиканта да избегне огромна интервенция. Филмът, в който взе участие и Доналд Съдърланд, ще закрие фестивала на 7 септември, оповестяват уредниците на " Мостра Венеция ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР